Nutrend GLUTAMINE, 500g

Kód: 8594014861396/
Tip Zásilkovna ZDARMA
2 hodnocení
Značka: Nutrend
620 Kč
Skladem (10 ks)

L-glutamin je jednou z nejčastěji se vyskytujících aminokyselin v kosterním svalstvu. Aminokyseliny jsou stavebními kameny každé bílkoviny a příjem kvalitní bílkoviny s optimálním aminokyselinovým spektrem přispívá k svalovému růstu. Při náročné svalové práci, kterou provozují intenzivně trénující jedinci, dochází k úbytku jednotlivých aminokyselin, spolu s dalšími důležitými látkami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aminokyselina L-glutamin je součástí komplexní bílkoviny a také významným nositelem dusíku. Vhodnou suplementací se zajistí obnova kosterního svalstva za předpokladu udržení dusíkové rovnováhy. V jedné porci GLUTAMINE od společnosti NUTREND přijmete více L-glutaminu, než obsahuje porce 120 gramů libového hovězího masa, ale třeba i kuřecího masa nebo vajec. L-glutamin v produktech společnosti NUTREND je vyroben technologií fermentace. Snadno a rychle se rozpouští.
 
Nutrend GLUTAMINE je určen:
  • pro doplnění po náročné fyzické aktivitě
  • pro intenzivně trénující sportovce
Doporučené dávkování produktu GLUTAMINE:
  • Tréninkové dny: základní denní dávka je 5 g (2 zarovnané lžičky) po tréninku. Další dávku 5 g můžete zařadit večer před spaním.
  • Netréninkové dny: můžete zařadit pauzu nebo pokračovat v pravidelném dávkování a to 2x denně 5 g. Poslední dávku použijte večer před spaním.
  • Nepřekračujte doporučené dávkování.
 
Použití: 5 g = 2 zarovnané lžičky (lžička není součástí balení). Dle doporučeného dávkování odměřte a rozmíchejte ve sportovním nápoji. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 4 měsíců.


Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: